MUŞ / MERKEZ - Sungu Mimar Sinan Ortaokulu

Sungu Mimar Sinan Ortaokulu

752877meb.k12.tr
Adres
SUNGU BELDESİ ŞEHİT YÜCEL KURTOĞLU MAH. HAVA ALANI CAD. SUNGU MIMAR SINAN ORTAOKULU BLOK NO 13 MERKEZ / MUŞ
Vizyon
Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir öğretim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve meslekî açıdan yetkin, toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin; yeteneklerini dikkate alarak gelişmelerini, bilgili, özgün, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, gelişmeye ve yeniliğe açık, teknolojiyi takip eden, liderlik ve işbirliğine sahip vasıflı bireyler olabilmelerini sağlamaktır.
Öğretim Şekli :NORMAL (TAM GÜN) ÖĞRETİM-TAŞIMALI EĞİTİM
HAVAALANI SERVİSLERİYLE ULAŞILABİLİR.
Servis Bilgisi
Öğretmenlerimiz özel servslerle,Öğrencilerimiz 3 ayrı köyden taşımalı Eğitim kapsamındaki servislerle ulaşım sağlamaktadır.
HAVAALANI YENİ ÇEVREYOLU ÜZERİ.
13 KM
Diğer Hususlar
Okulumuzla aynı binada Sungu Mimar Sinan İlkokulu açılmış olup eğitim öğretme devam etmektedir.